Speakertexten till "Olika former av rationalitet"

Denna hemsida fungerar inte med Explorer <9. Använd Firefox, Google Crome eller Safari. Läs denna information.

konferens1.jpg

I en del samtal finns det anledning att tala om varandras sätt att medverka i den gemensamma verksamheten. Det visar sig ofta vara svårt att samtala om varför det blir som det blir när man gör som man gör – utan att någon part känner sig orättvist anklagad; anklagad för att fatta fel beslut, eller för att inte hjälpa till tillräckligt. I denna video presenteras en annan typ av förklaring än de vanliga, till hur det som någon kan uppfatta som ” rena idiotin”, ändå kan vara både övertänkt och begripligt.

 

Speakertexten kan Du ladda ner här

 

Maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om Du behöver bilderna

Fördjupade resonemang finns i vår abonnemangsrapport 129

 

Vill Du ta ställning till hur olika förslag som förs fram av kolleger och chefer skulle kunna påverka Din egen situation och Er samverkan i Din verksamhet finner Du fördjupande resonemang i vår abonnemangsrapport 129.

Resonemangen har hämtats från våra många samtal i arbetslivet och har prövats mot aktuell forskning. Det innebär att Du själv inte måste plöja igenom massa text för att få stöd för Dina tankar.

Skriv och beställ av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Wennbergs vänner

Wvbild

Till Bengt-Åke Wennbergs 80-jubileum publicerade vänner, kunder och samarbetspartners en bok med egna separata texter om hur det varit att från 30 år och fram till nu samarbeta med Bengt-Åke och Samarbersdynamik enligt de princper som beskrivs på denna hemsida. Boken kan laddas ner som pdf här.

Brevväxla gärna med oss

Besökare

Vi har 13 besökare och inga medlemmar online