Registrering

Denna hemsida fungerar inte med Explorer <9. Använd Firefox, Google Crome eller Safari. Läs denna information.

konferens1.jpg

Som Du märker har vi inte någon öppen länk för registrering. Detta beror på att det förekommer så mycket okynnesregistrering att vi slutat att ha en sådan. De som tillsammans med oss vill utveckla kunskapsplattformar för samarbetet i olika verksamheter måste emellertid registrera sig. Skriv ett mail till oss bengt-ake.wennberg@samarbetsdynamik eller monica.hane@samarbetsdynamik så tar vi kontakt med Dig och registrerar Dig. Du ansluts då till vårt kunskapsabonnemang. Vi välkomnar både de som vill hjälpa till att utveckla sitt eget företags kunskapsplattformar och de som vill bidra i diskussionen om andras.  

Fördjupade resonemang finns i vår abonnemangsrapport 129

 

Vill Du ta ställning till hur olika förslag som förs fram av kolleger och chefer skulle kunna påverka Din egen situation och Er samverkan i Din verksamhet finner Du fördjupande resonemang i vår abonnemangsrapport 129.

Resonemangen har hämtats från våra många samtal i arbetslivet och har prövats mot aktuell forskning. Det innebär att Du själv inte måste plöja igenom massa text för att få stöd för Dina tankar.

Skriv och beställ av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Wennbergs vänner

Wvbild

Till Bengt-Åke Wennbergs 80-jubileum publicerade vänner, kunder och samarbetspartners en bok med egna separata texter om hur det varit att från 30 år och fram till nu samarbeta med Bengt-Åke och Samarbersdynamik enligt de princper som beskrivs på denna hemsida. Boken kan laddas ner som pdf här.

Brevväxla gärna med oss

Aktuella artiklar i vår kunskapsplattform

Besökare

Vi har 13 besökare och inga medlemmar online