Monica Hane

Denna hemsida fungerar inte med Explorer <9. Använd Firefox, Google Crome eller Safari. Läs denna information.

konferens1.jpg

Monica Christina Hane f Aldrin, född 1942-11-23. Monica Hane avlade doktorsexamen i psykologi vid psykologiska institutionen vid Uppsala universitet 1973 och förordnades som docent i tillämpad psykologi 1982.

Hon var anställd vid psykologiska institutionen under åren 1969-1972 , på psykiatriska kliniken i Örebro 1973-1974 och vid yrkesmedicinska kliniken i Örebro 1975-1984. Därefter var Monica Hane verkställande direktör för den fristående forskningsstiftelsen för Yrkesmedicinsk och Miljömedicinsk Forskning och Utveckling i Örebro fram till 1987.

Under denna tid publicerade Monica Hane ett stort antal vetenskapliga och andra publikationer om arbetslivets hälsofrågor och psykosociala arbetsmiljö. Monica Hane startade 1991-1995 kurserna i arbetsorganisation och arbetspsykologi vid Högskolan Trollhättan/Uddevalla.

 

Som delägare i Samarbetsdynamik har hon framför allt, genom en vidareutveckling av sk Research Partnerships, utformat nya forskningsmetoder och nytt forskningstänkande.

CV kan laddas ner som pdf här

Fördjupade resonemang finns i vår abonnemangsrapport 129

 

Vill Du ta ställning till hur olika förslag som förs fram av kolleger och chefer skulle kunna påverka Din egen situation och Er samverkan i Din verksamhet finner Du fördjupande resonemang i vår abonnemangsrapport 129.

Resonemangen har hämtats från våra många samtal i arbetslivet och har prövats mot aktuell forskning. Det innebär att Du själv inte måste plöja igenom massa text för att få stöd för Dina tankar.

Skriv och beställ av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Wennbergs vänner

Wvbild

Till Bengt-Åke Wennbergs 80-jubileum publicerade vänner, kunder och samarbetspartners en bok med egna separata texter om hur det varit att från 30 år och fram till nu samarbeta med Bengt-Åke och Samarbersdynamik enligt de princper som beskrivs på denna hemsida. Boken kan laddas ner som pdf här.

Brevväxla gärna med oss

Aktuella artiklar i vår kunskapsplattform

Besökare

Vi har 15 besökare och inga medlemmar online