information till videon "information om seminariet 14 augusti 2016"

Denna hemsida fungerar inte med Explorer <9. Använd Firefox, Google Crome eller Safari. Läs denna information.

konferens1.jpg

Den 14 augusti har vi i samband med vårt "öppet Hus" ett seminarium i Degerfors för särskilt inbjudna deltagare. Som förberedelse för detta seminarium har Bengt-Åke Wennberg formulerat några av sina tankar om "Hanterandet av interaktiva fenomen i komplexa sammanhang". Bakgrunden till vår arbetsform på seminariet finns formulerad i "Mina reflektioner inför 14 augusti" av Bengt-Åke Wennberg.Videon behöver att password som deltagarna kan återfå om de skriver ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Fördjupade resonemang finns i vår abonnemangsrapport 129

 

Vill Du ta ställning till hur olika förslag som förs fram av kolleger och chefer skulle kunna påverka Din egen situation och Er samverkan i Din verksamhet finner Du fördjupande resonemang i vår abonnemangsrapport 129.

Resonemangen har hämtats från våra många samtal i arbetslivet och har prövats mot aktuell forskning. Det innebär att Du själv inte måste plöja igenom massa text för att få stöd för Dina tankar.

Skriv och beställ av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Wennbergs vänner

Wvbild

Till Bengt-Åke Wennbergs 80-jubileum publicerade vänner, kunder och samarbetspartners en bok med egna separata texter om hur det varit att från 30 år och fram till nu samarbeta med Bengt-Åke och Samarbersdynamik enligt de princper som beskrivs på denna hemsida. Boken kan laddas ner som pdf här.

Brevväxla gärna med oss

Besökare

Vi har 9 besökare och inga medlemmar online