Ställ Din fråga till oss här

Denna hemsida fungerar inte med Explorer <9. Använd Firefox, Google Crome eller Safari. Läs denna information.

konferens1.jpg

Tack för att Du vill samarbeta med oss för att utveckla kunskapsplattformar för det interna samarbetet och kundkontakterna i Din och andras verksamheter. Genom att delta blir Du medlem i kunskapsabonnemanget. Vi skickar användarnamn och lösenord till Dig så fort som möjligt.

Vi använder denna webbkomponent för att hålla dialogen, och de kunskapsplattformstexter som växer fram, interna mellan oss som deltagit. Vi beklagar emellertid att vi inte kunnat få komponenten perfekt översatt till svenska. Vi har behållit möjligheten att välja "department". Det är just nu bara Samarbetsdynamik. Vi kan emellertid förutse att flera institutioner och personer, andra än vi, kan vilja vara med i dialogen. Vi prövar oss fram med denna komponent så ursäkta oss om inte allt fungerar så smidigt som det borde.

  • Skicka ärende

    Vi börjar samarbetet med att Du skriver till oss om något som Du tror är relevant för samarbetsfrågorna i Din verksamhet eller generellt i vilken verksamhet som helst.

  • Visa ärenden

    Här kan Du nå Dina inlägg och förfrågningar. Du måste dock vara inloggad för att komma åt dom

  • Sök ärende

    Om Du har skrivit många inlägg så kan Du här söka igenom Dina egna.

Mina ärenden

Du måste vara inloggad för att se denna sida.

Klicka för att logga in

Fördjupade resonemang finns i vår abonnemangsrapport 129

 

Vill Du ta ställning till hur olika förslag som förs fram av kolleger och chefer skulle kunna påverka Din egen situation och Er samverkan i Din verksamhet finner Du fördjupande resonemang i vår abonnemangsrapport 129.

Resonemangen har hämtats från våra många samtal i arbetslivet och har prövats mot aktuell forskning. Det innebär att Du själv inte måste plöja igenom massa text för att få stöd för Dina tankar.

Skriv och beställ av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Wennbergs vänner

Wvbild

Till Bengt-Åke Wennbergs 80-jubileum publicerade vänner, kunder och samarbetspartners en bok med egna separata texter om hur det varit att från 30 år och fram till nu samarbeta med Bengt-Åke och Samarbersdynamik enligt de princper som beskrivs på denna hemsida. Boken kan laddas ner som pdf här.

Brevväxla gärna med oss

Aktuella artiklar i vår kunskapsplattform

Besökare

Vi har 17 besökare och inga medlemmar online